Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Джигитът, който блъсна жена и помля 7 коли, бягал от мафията. Имал биполярно разстройство

   

Той е родом от добричкото село Удърци, а психитричната диагноза е поставена, когато е бил на 19 години.

Това съобщиха по повод вчерашния инцидент на брифинг във Варна от Районната прокуратура в града.

По данните на обвинението, събрани до момента, мелето било предшествано от битов скандал между него и жената, с която живеел на семейни начала

Няма данни свадата да е била придружена с насили, но след нея той казал на баща си , че е преследван от мафията и подкарал към Варна.

Родителят на злополучния шофьор го последвал, но гонитбата завършила безуспешно чак в малките улички преди мястото на произшествието.

Според прокуратурата още днес ще започне процедура за съдебно-психиатрична експертиза, която да докаже дали виновникът може да носи съдебна отговорност.

Паралелно с това ще бъде внесено искане за настаняването му в психиатрична клиника за един месец, докато излязат резултатите от експертизата

Както вече “24 часа” писа по-рано днес, 36-годишният мъж се намира в токсикологията във Варна под охрана.

Не са излезли резултатите за направени тестове за наркотици.

Междувременно стана ясно, че жената, която беше блъсната от нега вчера и получи контузия на таза е изписана от варненската МБАЛ “Св. Анна”.

Предстои да бъде повдигнато обвинение на 36-годишния мъж за предизвикване на пътно транспортно произшествие с тежки материални щети. Припомняме, че шофьорът е бил с отнето свидетелство за правоуправление.

Такъв рецидив в биографията му има и през 2016 г. Допълнителен щрих към екшъна, който предизвика вчера във Варна е сериозната съпротива, която оказал при задържането му вчера. Същота съпротива е оказал и при настаняването му в токсикологичната клиника.