Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ивайло Симеонов-Богьовеца
Ивайло Симеонов-Богьовеца

Ивайло Симеонов-Богьовеца обра двама братя в Костинборд и сряза ръката на единия, за да му каже къде са парите от скорошна продажба на имот. Оправданият като член на банда за убийства мъж успя да се измъкне от полицаите.

Наглият грабеж се разиграл в нощта срещу вторник. Богьовеца и другарите му Митко Бомбата и Краси Стършела знаели, че двамата братя - на 38 и 40 г., наскоро продали имот. Влезли в къщата им и ги смазали от бой. Богьовеца дори рязал ръката на единия, за да му каже къде са парите. Тримата бандити с богати кримидосиета претършували цялата къща, но не ги открили. Тръгнали си с 300 лв. и три мобилни телефона.

Братята били открити на сутринта от майка си, която подала сигнал в полицията. При съвместна акция на криминалистите от ОД на МВР-София и колегите им от РУ-Костинброд Бомбата и Стършела били заловени. 

Богьовеца е успял да избяга и в момента е обявен за издирване. Ивайло Симеонов е един от най-известните бандити от началото на новия век. Името му е свързвано с това на Йосиф Йосифов-Йоско Костинбродския. Двамата бяха подсъдими като банда за убийства, стреляла по Кирил Киров-Киро Японеца, но съдът ги оправда.