Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Магърдич Халваджиян с журито на "Като две капки вода" в понеделник вечерта
СНИМКА: ФЕЙСБУК
Магърдич Халваджиян с журито на "Като две капки вода" в понеделник вечерта СНИМКА: ФЕЙСБУК

Продуцентът Магърдич Халваджиян отговори на критиките, че е имало голяма публика на живо в "Като две капки вода" и че с екипа си не е спазил противоепидемичните мерки.

"Сега ще отговоря на Разбирачите, Критикарите и вечно Знаещите и Разбиращи от всичко журналисти от “Площад Славейков”!
Първо: Капацитетът на студиото на "Капките" е 520 души! Снощи в залата публиката беше 100 човека! Това дори не е 30 процента! Това е под 20 процента!

Второ: Всички в залата бяха седнали през 1 стол и разстоянието беше над метър и половина! На журналистите, нямащи понятие от камери и обективи, ще разясня, че ефектът при снимане с дългофокусни обективи е точно този! Смачква се перспективата и обектите изглеждат близо един до друг!

Трето: Отряд юристи обстойно разчепка заповедта на Министерството на здравеопазването и дори се свърза с РЗИ за разяснения! От РЗИ дойде писмено становище, че публика в "Капките" може да има, при спазване на гореспоменатите правила", обясни подробно продуцентът.

Той предложи преди всеки да се упражнява в писане на статии, информацията да бъде проверена. "Нова телевизия има отдел връзки с обществеността, а такъв отдел има и "Глобал филмс"! Ани Халваджиян, която добре познавате, щеше да ви отговори как се случват при нас нещата! Всъщност може би аз съм прекалено наивен, но смятам че медии, които не са в “графата” жълти, би трябвало да имат друго отношение към достоверноста на написаното от тях! Но както казах, аз съм явно един наивен идеалист, който винаги се опитва да спазва правилата!", възмути се Халваджиян.

В понеделник вечерта, след като здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която разреши да се провеждат културни събития, при 30% запълняемост на залите, в "Като две капки вода" влезе истинска публика на живо.

Това стана в същия ден, в който предаването отбеляза 100-ото си издание. А на сцената един от участниците се отказа от правото си да отиде на финал, като отстъпи мястото на следващия се класирал. Така вместо Димитър Маринова на сцената другия понеделник ще излезе Маги Джанаварова. Тя ще се състезава с Фики, Дара и Джей Джей за победата.