Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Двама мъже са пострадали при масови сбивания в Пиринско, отчете полицията след почивния ден.

Полицаите от Второт РУ в Благоевград работят по сигнал за физическа саморазправа между група мъже в района на ул. "Търново". След сигнала на място незабавно пристигнали полицейски служители. Те установили, че побоят е между 42-годишен и трима на възраст 22, 38 и 22 години. При инцидента, с подкожен хематом в областта на главата, синина под окото и оток в областта на горната устна, е пострадал 42-годишният, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани тримата мъже – на 22, 38 и 22 години. За случая е уведомена РП-Благоевград.
В 3 ч след полунощ пък в РУ-Сандански е получено съобщение за това, че на пътя между с.Пирин и гл. Гоце Делчев е нанесен побой над трима младежи, двама от които на 20 и 22 години от гр.Гоце Делчев и един на 19 години от с. Мосомище, пътуващи в лек автомобил "Фолксваген Пасат". От 19-годишния е отнет мобилен телефон и са счупени четири от стъклата на лекия автомобил. С охлузна рана в областта на брадичката и оток на дясната скула е пострадал единият от двамата 22-годишни, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, от работещите по случая полицейски служители на РУ-Сандански, са задържани 18-годишен младеж от гр.Благоевград и 43-годишен от с.Пирин, общ.Сандански. За случая е уведомена РП-Сандански. Образувано е досъдебно производство.