Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През нощта облачността ще намалява, на места - до незначителна. В Югоизточна България ще продължи да превалява, но и там валежите ще спират. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса, в София - около минус 4 градуса.

В сутрешните часове ще е предимно слънчево. След обяд над Западна България отново ще се заоблачи, но валежи не се очакват. Ще духа слаб вятър от южната четвърт, в Северозападна България вятърът за кратко ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са между 9 и 14 градуса, в София - около 11 градуса, предава БТА.

Атмосферното налягане е по-ниско от следното за месеца и още малко ще се понижи.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 8 - 10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 1 градус, на 2000 метра - минус 1 градус.

През почивните дни ще преобладава облачно време. Главно в Южна България ще има и превалявания от дъжд, на повече места в събота. В събота вятърът ще е от изток-североизток, слаб до умерен, през нощта срещу неделя ще стане североизточен и ще се усили, особено в Източна България. В неделя ще бъде ветровито, а с вятъра ще проникне малко по-студен въздух и температурите слабо ще се понижат.