Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През нощта разкъсването и намалението на облачността от север ще продължи и до сутринта над по-голямата част от страната ще се изясни. Ще бъде почти тихо и сутринта по поречието на Дунав и на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще са предимно между минус 3 и 2 градуса.

Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, по-значителни над Южна България, без валежи. В повечето райони ще е почти тихо, в Източна България със слаб запад-югозападен вятър. Ще се затопли и преобладаващите максимални температури ще са между 4 и 9 градуса, по-ниски в районите с трайна мъгла, предава БТА.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максимални температури между 6 и 9 градуса. Температурата на морската вода е около 8 градуса. Вълнението на морето сутринта ще отслабне и през деня ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен, по най-високите върхове юг-югоизточен вятър. Ще се затопли и максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6 градуса, на 2000 метра - около 1.

Във вторник и сряда, в планините и планинските райони ще бъде предимно слънчево и ще се затопля. В Предбалкана дневните температури ще достигат 10-12 градуса. В равнинната част от страната в много райони в нощните часове и преди обяд ще бъде с мъгла или ниска облачност, а дневните температури в тези райони ще остават по-ниски, предимно между 2 и 7 градуса. Сутрешните температури ще са около нулата.