Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Автомобил от охраната на Слави Трифонов отнесъл страничното огледало на колата на софиянка, а някои от бодигардовете му излезли да я сплашат.

Това написаха различни сайтове днес, като цитираха жена на име Хубавена Ненкова, разказала случката във фейсбук в страницата на "Вечерното шоу на Слави Трифонов".

Ето разказа на жената, цитиран от сайтовете:

"Здравейте, досега харесвах Слави, но от днес той за мен и семейството ми е мъртъв. Да вземе да си обучи охраната на културно каране... мутренските години минаха. Удари ме тяхна кола и избяга, а задната кола реши, че ще ме сплаши... като слязат мутрите да ме бият (от паркинга в кв. "Изток", от който излязоха, първите 2 коли не бяха с предимство.)".

И още от нейния пост: "То не е катастрофа, а мръсна газ ми отнесе страничното огледало и неговите бодигарди тръгнаха да се ежат. Трябваше да извикам полиция, но се ядосах и тръгнах." Според жената нито охраната, нито Трифонов са й оказали помощ. Тя запалила и тръгнала, а щетите по колата трябвало да поеме сама.

Според сайтовете случката се е разиграла в столичния квартал "Изток" на 3 декември на паркинг в близост до луксозен ресторант, в който Трифонов често бил засичан.

"Нищо подобно не се е случвало. Всякакви хора пишат във фейсбук какво ли не. Не сме виждали подобен пост, така че няма как да коментираме. А и не бихме отговорили на измислени твърдения. Вие защо му вярвате?", казаха от екипа на предаването пред "24 часа".

"24 часа" потърси разказа на жената във фейсбук, но не успя да го открие нито в страницата на шоуто, нито в нейния профил в социалната мрежа.