Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РИБИ: Неочаквани събития

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и се появяват в живота неочаквано. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения. От понеделник се пригответе за трудности на работното място. Не се карайте с колегите си, а им обяснете, че ще намерите начин да се справите. Не е изключено да научите за предстоящи стабилни приходи, заради които сте изкушени да поставите ново начало. Трудностите блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Заемете се само с текущите си задължения.

ЗДРАВЕ Не са изключени здравословни проблеми. Ще усетите главоболие и болки в ставите. Разсеяни сте и са възможни травми заради разправии и невнимание от ваша страна.

ЛЮБОВ При семейните проблемът е с децата. Ако не сте семейни, очаквате още при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. Въоръжете се с търпение.