Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В резултат на допълнителните полицейски действия по отношение на задържаните за пет взломни кражби на пари и вещи от автомобили и търговски обект, разположени в ж.к. „Изгрев“ и ж.к. „Зорница“, осъществени от 5 ноември т.г. до 10 ноември т.г., е установено, че двамата криминално проявени бургазлии (на 22 и 24 години), са извършители и на противозаконното отнемане на л.а. „ВАЗ 2107“, с бургаска регистрация, ползван от 51-годишна бургазлийка – констатирано е, че автомобила е отнет в района на бл. 22 в к-с „Изгрев“, а впоследствие открит отключен, със светещи лампи на таблото и срязани кабели под волана. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Установено е, че от автомобила не е откраднато нищо. Задържаните са направили пълни самопризнания и за този случай. С постановление на наблюдаващия досъдебното производство окръжен прокурор, съдържащо присъединените престъпления, 24-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем и задържан за срок до 72 часа.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на двамата мъже продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.