Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

През нощта облачността от запад ще се увеличава. Ще духа слаб, в Източна България и планинските райони - до умерен юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще бъдат 7-12 градуса, в София - около 6 градуса.

Утре ще е предимно облачно. На места в Западна и Централна България ще превали дъжд, а в планините над 2000 м - сняг. Ще духа слаб, в Източна България и планинските райони - до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат между 17 и 22 градуса, а в северозападните райони и в по-високите полета на Западна България - между 13 и 18 градуса, в София - около 14 градуса, предава БТА.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 19-22 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще бъде предимно облачно и с валежи от дъжд, а над 2000 м - от сняг. Ще духа до умерен, по високите и открити части силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 11 градуса, на 2000 м - около 4 градуса.

През нощта срещу понеделник вятърът временно ще стане северозападен, но през деня отново ще се ориентира от югоизток. Облачността ще се разкъса и ще намалее. Преобладаващите максимални температури ще бъдат 16-21 градуса, а минимални - между 6 и 11 градуса. Във вторник облачността ще бъде разкъсана, в повечето райони значителна, предимно висока и средна. Вятърът ще е от югоизток, в повечето райони - умерен.