Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Всички знаем, че щом става въпрос за обзавеждане на детски стаи, всеки родител влага нужното старание и усилия, за да осигури удобство и комфорт на своето хлапе. Има една категория родители, които дори понякога се престарават в желанието си да създадат невероятна детска стая, където техните наследници да играят на воля. Разбира се, това са известните личности, които познаваме от екрана. В онлайн пространството често се появяват снимки на техните домове, а стаите на звездните хлапета са повече от впечатляващи. Ако Ви е интересно да разберете къде спи дъщерята на Виктория Бекъм или пък търсите вдъхновение за Вашия дом, то непременно вижте как изглеждат стаите на известните хлапета.

Стаята на Бъди Беър Оливър

Известният британски готвач Джейми Оливър е горд баща не на едно, а на цели 5 деца. Бъди Беър е неговият голям син, който вече е на цели 7 години. Наскоро в интернет пространството се появи снимка на неговата детска стая, която веднага предизвика множество коментари. Леглото на Бъде Беър наподобява къща на дърво с малка стълба отпред. Малкият има своя собствена бърлога, където спи, играе и чете книги. Различни издания вече коментираха цената на леглото, която според тях надхвърля сумата от 2000 паунда. От снимките се вижда, че останалият интериор е изчистен с преобладаващи неутрални цветове и дървени елементи. Тази стая определено е мечта за всеки малък герой.

Стаята на Харпър Бекъм

Звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм са прочути с добрия си вкус и влечението към изисканите тоалети. Затова въобще не е учудващо, че стаята на 8-годишната им дъщеря Харпър е обзаведена в класически стил. От кратък клип, който самата Виктория сподели в Инстаграм, се вижда как малката Харпър чете книга в красиво легло, с бяла дървена облегалка. Цветовата гама на стаята е в преобладаващо розов цвят, на което всяка малка принцеса би се зарадвала. Разбира се, има отделен кът, където се наредени любимите играчки на момичето. Личи си, че семейство Бекъм са се постарали много, избирайки всеки един детайл от детската стая на дъщеря си.

Стаята на Пенелъпи Дисик

Ако не следите от близо светските хроники, вероятно името на малкото момиченце не ви говори нищо. Пенелъпи обаче е дъщеря на Кортни Кардашиян - сестра на Ким Кардашиян и известна риалити звезда. Малката красавица е само на 7 години, но може да се похвали с разкошна детска стая на стойност 20 хиляди долара. За целта семейството наема известен интериорен дизайнер, който да създаде концепцията. Стаята е просторна и светла, а стените са постелено розови. В центъра на стаята е разположено голяма легло, отрупана с любимите играчки на Пенелъпи. На снимките се виждат и специален гардероб, с тоалети за нейните кукли. Братчето ѝ - Мейсън също може да се похвали със страхотна дизайнерска стая, вдъхновена от космическата сага “Междузвездни войни”.

Стаята на Луна Симон Стивънс

Луна е дъщеря за певецът Джон Леджънд и половинката му Криси Тийгън. Наскоро популярната двойка сподели с феновете си в социалните мрежи, че малката Луна вече ще спи в своя отделна спалня или както те я нарекоха - “стая за пораснало момиче”. Семейството сподели, че за тях това е важна стъпка и че е отнело време момиченцето да свикне да спи само. На клипа се вижда и новата стая на Луна- обзаведено семпло, но много стилно. Леглото на малката принцеса е толкова високо, че тя все още използва малка табуретка, за да се качи на него. Впечатление прави специален кът, където са наредени нейните плюшени играчки, а също и голям диван, отрупан с възглавници.

Това бяха част от впечатляващите стаи на известните хлапета. Определено има интересни идеи, които може да почерпите за детската стая на вашето хлапе. Не забравяйте, че не е необходимо да изхарчите невиждани суми, просто бъдете креативни и създайте уют за Вашия наследник.