Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нормално е да омръзнем. Но това е като своя жена или свой мъж - омръзне ти за момент, но после си викаш "По-добро от това няма". Може нещо за момент да ти се види по-русо, по -хубаво. Но след това? Леко, леко си се примъкваш вкъщи и си мълчиш.

Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос за продължителността за управлението на ГЕРБ в  ефира на Нова телевизия.

Борисов заяви, че целта на ГЕРБ е на предстоящите избори "да докажем, че сме най-добрите".

По-рано коментира и темите, свързани със строителството на важни инфраструктурни проекти:

"Ние нямаме такива майстори, които редят паветата. Едно време са били само затворници и трудоваци. В тая тоталитарна в кавички държава както говорят, няма кой да чукне павенцето с чукче", каза премиерът.

Ремонт вкъщи правите ли? Има ли случаи да сте недоволна? Предполага се, че този майстор вие лично сте си го избрали, не с конкурс. Предполага се, че му плащате колкото иска, е това е български майстор. Накрая отивам и той вместо така фугата, я е направил ей така фугата. И аз го питам "Защо бе майсторе?", разказа премиерът. 

"Когато станах кмет, вие идвахте на работа по един коларски път в Нова телевизия. По Южната дъга бяха едни платна, къде беше Северната тангента, къде беше Западната", коментира Борисов и добави:

"Сега да спра един месец от Младост до "Тракия", защото са избори. Хайде довечера да отидем заедно към 17-18 ч. да видим какво става край Горубляне. Аз всичко правя със сърце и душа."

Той похвали още старта на дейностите по пътя към Ботевград, както и тунел "Железница" на магистрала "Струма".

"Аз съм поел ангажимент да я докарам от двете страни на Кресна. И до края на другата година ще я докарам"

Той апелира зелените организации да се съберат за отворен дебат, за да обсъдят как да направят магистрала "Струма".

"Дали да не направим по-добре това, което ние предлагаме - през Кресна или това, което те продължават пред Брюксел да ни топят - да искат да качат планината и да я оскъпят с милиарди", коментира министър-председателят.

И обясни, че тези средства може да се ползват по целесъобразно за магистрала "Хемус".