Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ким Чен Ун и съпругата му Ри Сол Джу
Ким Чен Ун и съпругата му Ри Сол Джу

Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен Ун не се е появявала публично никъде от 4 месеца насам.

Смята се, че тя е бременна за четвърти път, като надеждата е да роди момче, което да наследи трона на баща си.

Отсъствието на Ри Сол Джу породи различни спекулации относно причината за нейната липса до съпруга си на различни събития.

Последно тя е присъствала на първото посещение на китайския президент Си Дзинпин в Пхенян на 20-21 юни. Оттогава обаче следите й се губят.

Хипотезата, че Ри Сол Джу е бременна, се потвърждава от факта, че тя отново изчезна от светлините на прожекторите през 2016 г. Появи се в началото на 2017 г. след 9 месеца отсъствие, а медиите в Северна Корея посочиха, че

тя е родила

Това, разбира се, не е потвърдено официално от Ким Чен Ун, но тогава разузнаването на Южна Корея съобщи, че отсъствието й се дължало именно на бременност.

Според този доклад семейството има 3 деца, като първото е родено през 2010 г., но информацията за него е различна. Някои казват, че е момче, но други източници твърдят, че е момиче.

Второто им дете със сигурност е дъщеря,

родена през 2013 г., а за третото, появило се през февруари 2017 г., не се знае нищо.

Затова сега се смята, че Ри Сол Джу е изчезнала, за да роди така мечтания син на Ким Чен Ун, който да наследи трона.

Севернокорейският изследовател Ан Чан Ил потвърждава това твърдение, тъй като наскоро е споделил, че върху нея се оказва натиск да зачене момче.

Въпреки че не се знае нищо за тези деца и досега не са показвани, със сигурност те съществуват. За тях сподели бившата звезда на НБА Денис Родман, известен с противоречивото си приятелство с Ким и честите пътувания до Северна Корея. Родман разказа пред "Гардиан", че се е срещнал с второто дете на семейството през 2013 г. - момиченце на име Ju Ae.

"Аз държах бебето им Ju Ае и разговарях и с г-жа Ри - допълва той. -

Ким е добър татко и има красиво семейство."

Тези подробности обаче не са потвърдени официално от Ким Чен Ун.

Въпреки това всички са убедени, че в момента Ри Сол Джу отново е бременна и ще се появи в публичното пространство чак след 5 месеца.