Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Едно от основните изисквания на банките за теглене на кредит е постоянният трудов договор. Това се оказва спънка за голям процент от потребителите. Част от тях имат нужда от допълнителен доход, именно защото в дадения момент нямат постоянна работа. Друга част нямат постоянен трудов договор, защото са лица, практикуващи свободна професия.

Независимо от причината, много потребители срещат затруднения да изтеглят кредит без трудов договор, особено когато става дума за теглене от банков кредитор. Въпреки това в днешно време все пак има начини да изтеглите кредит без трудов договор.

Една от най-лесните и достъпни опции за набавяне на допълнителен доход, без да имате постоянна работа, е бързият кредит онлайн. Голяма част от фирмите за бързи кредити предлагат онлайн услуги, които ви дават възможност да разберете какъв кредит можете да изтеглите, дори и да не сте постоянно назначени на работа.

Когато влезете на сайта на някоя фирма за бързи кредити, ще видите всички продукти, които компанията предлага. Един от най-често използваните продукти е бързият онлайн кредит. Този тип заем не изисква доказване на доход и постоянен трудов договор. Платформи като Vivus предлагат и кредитен калкулатор, който помага на потребителите да преценят каква сума да изтеглят в зависимост от размера на сумата, която могат да си позволят да върнат.

Така един от препоръчаните и възможни начини да изтеглите кредит без трудов договор е да се обърнете към фирма за бързи кредити. Тези фирми предлагат много по-гъвкави условия по кредитите си и в голяма част от случаите не изискват да имате постоянен трудов договор.

Разбира се, винаги можете да се свържете и с банкова институция и да направите запитване за техните условия за отпускане на кредит. За съжаление, шансът да бъдете одобрени за банков кредит без постоянен трудов договор е минимален. Затова препоръчваме услугите на фирми за бързи заеми, където тегленето на кредит без трудов договор е възможно.