Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Омразата към Америка! Милиони нещастни и комплексирани човешки същества мразят Америка. Ненавиждат нейните свободи и права, демокрация, сила и могъщество, богатства, капитали, банки, технологии, наука, политика, армия, култура. Но както я мразят, така и очите им все в нея са вперени, натискат се да учат и работят в "омразната" им страна, гледат американски филми, слушат американска музика, четат книги от американски автори и си водят записки, когато говорят американските политици. За да не пропуснат най-важното.

За завистниците и клеветниците Америка е това, което те никога не могат да бъдат – държава на успеха, дошла от бъдещето и съществуваща в настоящето.

Американомразците мразят „американската мечта“, защото самите те нямат нито цел, нито път в живота. Всякакви левичарски, националистически, комунистически, религиозни и безбожни доктрини съществуват върху почвата на антиамериканизма. И непрестанно „доказват” своето духовно скудоумие. Има ги у нас, в Русия и къде ли още не. Но сравнени с Америка изглеждат като досадни конски мухи.

Радикални ислямисти, комунисти и националисти мразят по един и същи начин Америка. Тази им омраза ги сродява. Нашата Европа само за един век роди две антихуманни политически доктрини – фашизъм и комунизъм. Организира две световни войни плюс болшевишки преврати и „революции”. Но щастие е, че съществуваха Съединените американски щати. Те и никой друг помогнаха на Европа да преодолее раковите метастази на нацизма и комунизма. Те изпратиха децата си да воюват за свободата и демокрацията на Европа. И пак те вложиха много усилия – материални и морални, за да ни спасят от нацистката и от комунистическата зараза, да премахнат от картата на света „империята на злото" - СССР, да ни отворят очите за ценностите на демокрацията, свободата, благоденствието.

Днес омразата срещу Америка е „оправданието” на неосъществения човек. Антиамериканизмът е последното убежище и на умиращата комунистическа доктрина, на налудничавото русофилство.

На 11 септември 2001 г. антиамериканизмът нападна Америка. Но Америка, вярваща в Бога, оцеля и продължи напред. Продължи, защото стремежът на човешкия дух към съвършенство, към ценностите на свободата и демокрацията, към „американската мечта"“, е неунищожим. Той е изначално заложен в човека. И няма сила, която да го унищожи.

Америко, продължавай все така!

Поклон пред жертвите на чудовищния терористичен акт от 11 септември 2001 година!

От фейсбук