Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мартин Трифонов
Мартин Трифонов

На 31 май 2014 г. е първото регистрирано сексуално престъпление, извършено от Мартин Трифонов, който е задържан за убийството на малката Кристин.

Тогава той е на 16 г., а жертвата му е на 14. Момичето страдало от лека умствена изостаналост, но това не спряло Мартин. Двамата се познавали от селото и дори били далечни роднини. Завел я в изоставена постройка до селото и поискал да правят секс.

“Не мога, не искам да правим такива глупости”, казало детето, но Мартин започнал да събува панталоните . 2-3 минути опипвал гърдите и дупето й, разказва по-късно жертвата. Заповядал да се обърне с гръб към него. Момичето плачело и го молело да я пусне. Трифонов продължил да блудства с ръце, но не успял да я изнасили, защото не получил ерекция.

След гаврата момичето се оплакало на родителите си и те подали сигнал в полицията. 2 дни по-късно съдебният лекар д-р Чаушев установил зачервявания и болки по половите органи на жертвата. Мартин е задържан и признава всичко, но твърди, че не е използвал сила. Пострадалата обаче е категорична, че я е дърпал с ръце. Същото казва и дядото на Мартин, който е разпитан. Според него внукът му разказал, че искал от някакво момиче да му стане гадже, но тя се дърпала.

През 2015 г. Мартин Трифонов е осъден на 9 месеца условно с изпитателен срок от 2 г. Остава на свобода, но по-късно влиза в затвора заради серия от дребни кражби от съселяните си.