Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Атмосферното налягане е по-високо от средното за август - слабо ще се понижи. През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще е слънчево, около и след обяд - горещо. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната - до умерен, вятър от изток. Максималните температури ще бъдат между 33 и 38 градуса, по-ниски - около 30 градуса, по Черноморието.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 28-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса, по-ниска - 24-25 градуса, е на север от нос Калиакра. Вълнението на морето ще е 3, на юг от Бургас - 4 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Топло време с максимална температура на височина 1200 метра - около 28 градуса, на 2000 метра - около 21 градуса.

Във вторник и сряда ще бъде слънчево, около и след обяд - горещо. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 34 и 39 градуса, по-ниски, около 30 градуса, по Черноморието. Привечер в сряда над северозападните райони ще се заоблачи