Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дженифър Равало е доволна, че скандалната ситуация с Кубрат Пулев остава зад гърба й. В понеделник Спортната комисия на Калифорния възстанови с пълно единодушие временно спрените състезателни права на боксьора, който бе с отнет лиценз след жалба от репортерката.

Припомняме, че на 23 март след победата над Богдан Дину в Коста Меса, Кобрата целуна по устните американката, която е известна като кралицата на голото суши.

"Радвам се, че това остава зад гърба ми. Единственото позитивно нещо от цялата ситуация е, че след като говорих пред Спортната комисия на Калифорния вече има политика за превенция на сексуалното посегателство за лицензите", написа Джени Суши в Инстаграм, предава Би Ти Ви.

Това поведение се случва от десетилетия и има мъже, на които им се разминава, защото жените си мислят, че никой не ги чува и няма кой да ги подкрепи. Наказанието на Пулев е за всички жени, които няма къде да се оплачат. Това е промяната, от която имаме нужда", гласи още съобщението й.

Кубрат Пулев има право да се завърне на ринга в САЩ, когато пожелае. Той е официален претендент за световната титла във версия IBF, която в момента е притежание на мексиканеца Анди Руис.

По-рано днес Кобрата сподели, че се надява този двубой да се проведе до края на годината и то в България.