Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Илиан Илиев попиля ЦСКА със същите играчи, които паднаха 1:4 в Разград.
Илиан Илиев попиля ЦСКА със същите играчи, които паднаха 1:4 в Разград.

Треньорът на "Черно море" Илиан Илиев е изнесъл тотален урок на феновете на ЦСКА в събота вечерта. Той е направил само с пет промени от състава, който падна с 1:4 в последния кръг на миналото първенство от "Лудогорец" и спечели с 3:1 на "Българска армия". Същи са централните защитници, двамата вътрешни халфове и двама от полузащитната линия.

"Искам да кажа на феновете на ЦСКА, че не ние сме виновни за загубената титла миналата година. Ние победихме "Лудогорец" два пъти. По-добре е да се запитат защо техния отбор не успя да направи това", заяви специалистът, който през лятото трябваше да направи нов отбор след като бяха освободени 11 играча.

Съставът на "Черно море" в събота: Иван Дюлгеров - Виктор Попов, Мирослав Енчев, Стефан Станчев, Цветомир Панов - Васил Панайотов, Патрик Андраде - Аристот Н'Донгала, Родриго Енрике, Мартин Минчев - Исмаил Иса.

Съставът на "Черно море" на 24 май в Разград: Иван Дичевски - Мартин Костадинов, Мирослав Енчев, Стефан Станчев, Юго Кононго - Васил Панайотов, Патрик Андраде - Мартин Минчев, Дани Кики, Родриго Енрике - Жоржиньо.