Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Варненци се радват след поредния гол във вратата на ЦСКА.
Варненци се радват след поредния гол във вратата на ЦСКА.

ЦСКА унизи жестоко феновете си, като загуби с 1:3 от "Черно море" на "Българска армия". Така от претендент за титлата "червените" вече са на едно от последните места в класирането.

През второто полувреме малцината зрители, които си загубиха времето да подкрепят отбора, започнаха да скандират "Оставка!", но неясно по чии адрес.

За пореден път в групата не попадна Николай Бодуров и отново бе сменена централната двойка защитници. Липсваше и разиграващят халф Фабрини.

Уж сериозната селекция се оказа тотално неадекватна срещу отбор, който картотекира куп свои юноши за новото първенство, след като освободи близо цял тим след края на предното. Петима заради загубата от ЦСКА във Варна, която се оказа съмнителна за ръководството на "Черно море".

Всъщност тимът на Илиан Илиев пропусна да спечели с още по-голям резултат, след като варненци правеха каквото си искат на терена пред унилите погледи на неорганизираната банда неадекватници, която действаше срещу тях.

В 23-ата минута националът Исмаил Иса контузи тежко в задните части Нуно Томаш, като го положи с два финта на тревата, преди да открие резултата.

В 36-ата Мартин Минчев изведе добре Иса и Стойчо Атанасов спря с две ръце центрирането му. От дузпата Родриго направи 2:0 за варненци.

Унижението стана пълно в 60-ата минута, когато Виктор Попов проби по фланга, който подаде към Иса. В този момент Чорбаждийски и Жеферсон се замотаха, топката отскочи към Родриго и той вкара за 3:0 в полза на "Черно море".

В 74-ата минута две от резервате на ЦСКА Виктор Соломон-Отабор и Тони Уот успяха да върнат едно попадение, вкарано от Уот.

Последните няколко минути варненци изиграха и с 10 човека, след като Попов бе изгонен от съдията Георги Кабаков. И в този момент изпуснаха да вкарат четвърти гол, за да направят унижнието пълно. От два кръга обаче тимът е с пълен актив от точки.

За последно "Черно море" бе спечелил в София преди 16 години под ръководството на Велислав Вуцов. 

Родриго пронизва Черняускас от дузпа.
Родриго пронизва Черняускас от дузпа.
Куп треньори на пейката на ЦСКА гледат като препикани как "Черно море" играе футбол, нещо, което не им е ясно изначало.
Куп треньори на пейката на ЦСКА гледат като препикани как "Черно море" играе футбол, нещо, което не им е ясно изначало.