Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хотелиерът, който нападна израелски туристки, два дни по-късно тормозил тяхна сънардоничка. Псувал, обиждал и заплашил, че ще я пребие Еден Доквин КАДЪР: bTV

Няколко дни след инцидента с двете израелски туристки в „Слънчев бряг” и друг клиент на хотела е нападнат от служител. В „Тази събота”  по bTV Еден Доквин разказа, че не знае защо е станала обект на агресия от страна на мъжа. Предполага, че е заради националността й.

„Служителят ме следеше, псуваше и ме обиждаше. Заплаши ме, че ако ме види сама, ще ме пребие. Дори си купих лютив спрей, защото ме е страх. Дойде полиция и записа показания. Те бяха нападнати на 5 юли, а аз на седми”, разказа момичето.

Еден Доквин призова управителят на хотела да излезе публично и да се извини на двете жени.

Хотелът в „Слънчев бряг” работи на франчайз със световна верига. 60% от туристите там са израелски граждани. Управителят Иван Тодоров отказа да застане пред камерата на bTV. Срещу него е образувано досъдебно производство за хулиганство.

Обиден е от излъчения репортаж и от това, че двете пострадали туристки са намерени, за да говорят.

Гюл Кисмети, която е туроператор, заяви, че това е първи подобен инцидент. Тя защити Ива Тодоров с думите, че е добър човек, който работи много.