Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След сигнал за притежание на наркотични вещества, прекурсори или технни аналози е извършено претърсване в жилище в гр. Берковица, собственост на 51-годишен местен жител, при което е намерено и иззето жълто фолио, съдържащо 0,19 грама суха зелена тревна маса канабис.

На 19- ти юни около 2 часа след сигнал за държане на наркотични вещества е извършен оглед на сграда с офиси в центъра на гр. Монтана, при което са намерени и иззети прозрачна полиетиленова опаковка, съдържаща хартиена опаковка с 15,9 грама амфетамини на бучки, електронна везна "sanda" и 2 пластики / от сим карти на мобилни оператори /, както и прозрачна полиетиленова опаковка, съдържаща бучка амфетамин, с тегло от 1 грам. В помещението са установени двама 35-годишни мъже от гр. Монтана, като единият е предал доброволно държано в него вещество - прозрачна полиетиленова опаковка, съдържаща 16,8 грама амфетамини на бучки. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа в РУ Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.

На 18- ти юни след сигнал за лице, притежаващо наркотични вещества, криминалисти от РУ Монтана са извършили оперативно-издирвателни мероприятия, при които са установили 20-годишен монтански жител, който е предал 0,46 грама зелена тревна маса канабис. По случая е образувана преписка в РУ Монтана.