Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Районна прокуратура –Несебър задържа за 72 часа Божидар И., обвинен в опит за изнасилване, който е останал недовършен поради независещи от дееца причини, съобщиха от Бургаската апелативна прокуратура.

Инцидентът станал на 1 юни вечерта когато Божидар нападнал млада жена в хотел. Опитвайки да я изнасили той я дърпал към стаята й, удрял я с юмруци по главата, гърдите, корема. Изнасилвачът удрял момичето в областта на бъбреците, нанесъл няколко удара с коляно  в дясната част на ханша, огъвал ухото й. За щастие момичето успяло да избяга и се обадило на тел.112.

Предстои утре Районна прокуратура – Несебър да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Източници на 24 часа разкриха, че престъплението е извършено в апартхотел, в който няма рецепция. Пострадалата жена е от Бургас, а наскоро започнала работа в курорта. Задържаният Божидар е от Ямболско, но работел към ресторанта на един от хотелите. Той е с криминални регистрации и присъда за грабеж, за който е получил условна присъда. По време на нападението над жената той е бил в изпитателен срок. Изнасилвачът набелязал жертавата на една от централните алеи в курорта и я проследил до квартирата й. Арестуваният също работел в курорта,