Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Не очаквам решения днес. Ние като позиция на Европейската народна партия сме твърдо зад Манфред Вебер. За него работихме. Ние сме дисциплиниран член на партията и нямаме никакви колебания и опозиции. Мария Неделчева направи една много добра кампания и просто сами видяхте, че разликата между нея и останалите беше потресаваща като компетентност, знания и умения. Тя има най-много преференции". Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Той е в Брюксел, за да участва в неформална работна вечеря с лидерите от ЕС.

"Омръзна ми от социолози и политолози да казват какво мисля аз. Аз никога не се меся в работата на други партии, може би в четвъртък ще говорим повече за изборите", категоричен беше Борисов.

Оставката на Корнелия Нинова премиерът коментира с думите: "Мен много пъти са ме подканяли или са правили намеци, и аз съм давал оставка, когато съм виждал че управлението трябва да бъде преструктурирано. Това е лично решение, БСП ще решат какво ще правят. Видя се къде са отишли парите и за медии, и за социолози, и за политолози. Резултатите на ГЕРБ са много добри. Сред работещите, младите, интелигенцията сме водещи. Губим от БСП при над 60-годишните и ниско интелигентните. 21 области срещу 3 са точно 7 пъти. Това е като оценка за изборите. В следващите дни ще кажем какво правим и какво правим. Когато победиш, може да замълчиш, когато си победен, трябва да говориш", каза още Борисов. 

Очаквайте подробности.