Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борисов: Доволен съм, щом сме победители при тоя хейт, благодаря на хората, че не се подведоха Бойко Борисов в Габрово Кадър: Би Ти Ви

"Нещо, което поколения наред са говорили, хиляди политици са говорили, че ще правят тунели и проходи в Шипка, ние го правим в момента, един грандиозен строеж. Това е важно за мене. Всеки ден, работа, работа и работа. И оставяш на поколения наред да се възползват от това, което си направил, това остава за историята, за хората, да се ползва от бизнеса и от туризма".

Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Габрово. Той е там на инспекция на ремонтите на новата пътна отсечка Севлиево-Габрово.

Борисов се обърна и към избирателите, които са подкрепили ГЕРБ на изборите вчера.

"Още веднъж благодаря, защото си направиха труда да идат до урните и да дадат своя глас и така, както още вчера им благодарих, още днес искам да им покажа какво правим, защо го правим и в тяхно име го правим, това мога да им кажа на избирателите".

На въпроса дали 6% разлика го устройва и смята ли това за победа премиерът отговори: "Доволен съм, щом сме победители, при тоя хейт, при това участие на президента, даже ми е много драго за Асеновград, че отидоха и Радев, и Корнелия, и ги бихме с над 1000 гласа. И въпреки всичко благодаря на хората, че не се подведоха по тая злоба", каза още Борисов.