Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Зоя Хубева Кадър: Би Ти Ви
Зоя Хубева Кадър: Би Ти Ви

"Намерих се на един камък и от там не можех да мръдна. Имаше една жена до мен, която пипнах, беше студена и помислих, че е мъртва". Това си спомня за първите мигове след инцидента най-тежко пострадалата жена при катастрофата край Своге Зоя Хубева пред Би Ти Ви. Жената губи своя съпруг при ужаса на пътя, а самата тя изпада в кома.

"Сега се чувствам по-добре. Още не съм се възстановила нацяло, но се надявам да стане. 6 операции имам, с 8 пирона в ръката и изкуствена става съм. Борих се доста", разказа жената. 

"Разбрах по-късно, когато излязох от кома. Но ми казаха по-късно, за да не ме разстройват. Беше ми много мъчно, но нямах какво да направя. Станало е лошото", каза Хубева за това как е разбрала, че мъжът й е починал.

"Казах, че не ги искам тези 10 лева. Това е една подигравка с хората", коментира тя първоначално предложеното обезщетение от застрахователната компания.

"Дори и да ги накажат, съкатите няма да се оправят напълно, мъртвите няма да станат от гроба, не виждам някаква полза. Но трябва да има справедливост все пак", заяви Зоя Хубева.

"Дните минават като най-обикновени. Тази катастрофа ме върна много назад, вече не е същото. Не се чувствам радостна вътре в душата ми. Живея, но не е същото, преди бях по-весела. Опитвам се да забравя, но това не се забравя", сподели пострадалата.

"Губят ми се нещата, дори забравих всички песни. Дори не помня откъде се връщахме", завърши тя.