Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ева Майдел в Ловеч СНИМКИ: пресцентърът на ГЕРБ
Ева Майдел в Ловеч СНИМКИ: пресцентърът на ГЕРБ

"Много от опонентите ни на национално и европейско ниво говорят за революции в Европа. Фактите са, че Европейският съюз е най-успешният политически модел на взаимодействие между държави и народи в последния век. Ще работя Европа да си върне този дух и чувството, че можем да се справим, а не само да говорим за кризи и проблеми."

Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с предприемачи в Ловеч. В нея участва и общинският ръководител на ПП ГЕРБ Корнелия Маринова. На поканата за среща се отзоваха представители от хранително-вкусовата промишленост, строителни фирми, машиностроене и мебелопроизводство. На срещата присъстваха и представители на работодателските организации в област Ловеч, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"В Ловеч през последните години инвестициите се увеличават бързо. С доизграждането на автомагистрала Хемус, което правителството гарантира, условията за правене на бизнес ще се подобрят още повече и се очаква доходите да се увеличат допълнително." Това допълни Ева Майдел в разговора с местния бизнес.