Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата бъдете умерени. Постарайте се да не настоявате пред своите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не ви трябват скандал и обвинения в меркантилност. От понеделник приходите от ваши проекти отново будят завист. Не позволявайте да ви използват само защото сте "забогатели" в очите на завистниците съседи, но че сте работили без почивка, не се отчита. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. По-добре се заемете с работата си и проведете неотложните делови разговори. Начинанията в края на седмицата ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате до следобед.

ЗДРАВЕ Здравето ви отново е зависимо от психиката ви. Депресивните състояния зачестяват. Не си внушавайте сами болести заради предразположеност към проблеми със стомаха.

ЛЮБОВ Ревността ви създава сериозни недоразумения в личните отношения. Не се опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили.