Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

от Димитър Мартинов

Оставката на земеделския министър Румен Порожанов дойде, след като поисках да бъде освободена зам.-шефката на Държавен фонд "Земеделие" Иванка Багдатова-Мизова преди 2 седмици, а се оказа, че тя още е на поста си. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Той посочи, че няма да търпи някой да пази свои хора. 

"Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре, тъй като трябва да го съгласувам с коалиционните партньори. Не се тревожете, все още има кандидати за министри", пошегува се премиерът, след като посочи, че все още не е информирал избраника си след въпрос дали той може да му откаже.

Коментара си премиерът направи в Главна дирекция "Национална полиция". Там бе връчена нова техника за служителите в специализираните звена на полицията. Премиерът остана особено впечатлен от презентация на робота "Дефендър", който се използва за обезвреждане на взривове.

"Помня, че видях един такъв малък апарат в Испания, когато бях главен секретар и много се молех да ни подарят един такъв", върна назад лентата Борисов. 

Той пожела на служителите на МВР да използват по-малко новата си защитна техника. 

Oчаквайте подробности.