Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветан Цветанов в Поморие СНИМКА: Тони Щилиянова
Цветан Цветанов в Поморие СНИМКА: Тони Щилиянова

"Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички избори досега и ГЕРБ ще бъде с най-много депутати. Очакванията ни са за 7, а защо не и 8 представители в европарламента. В нашата листа обаче няма нито един кандидат с обвинение за пране на пари или изобщо някакво обвинение, каза Цветан Цветанов в Поморие минути преди започването на областната конференция на ГЕРБ. Зам.-председателят на партията предупреди, че предстояла много мръсна компроматна война, която щели да водят опонентите на ГЕРБ. 

Попитан дали му липсва парламента, той обясни, че в политиката било като в семейството - правиш отстъпка, за да продължиш напред. На въпрос дали все пак е направил грешна стъпка, Цветанов бе лаконичен, че не е нарушил закона. 

"Подадох оставка, но в рамките на 30-годишния преход никой политик не го е правил. Не смятам, че на всяка цена трябва да бъдеш депутат или да останеш в изпълнителната власт. Усетих пълна подкрепа за това което съм правил досега в партиен план. Имал съм по-тежки препятсвия, които ме правят по-добре мотивиран, каза още Цветанов. Той припомни, че евролистата на ГЕРБ ще бъде представена утре в 12 часа. 

Цветан Цветанов СНИМКА: Тони Щилиянова
Цветан Цветанов СНИМКА: Тони Щилиянова