Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изчезналото момиче Дарина Николова твърди, че не е отвлечена, нито е в чужбина, а на място, където е щастлива. Ето какво написа тя, без редакторска намеса, във фейсбук групата Born in Sliven:

"Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм "ъндърграунд" или "самурай", изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му.

Слава богу, не всички са такива. Сега съм сигурна, че някой ще почнат, цитирам:  "напиши го грамотно, ма" или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки, замислете се от написаното!

Аз съм на място, на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там, където се оплачете, и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на, която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15, щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!"

Дарина Николова изчезна загадъчно на 2 март тази година. Полицията в Сливен я обяви за издирване. Нейни снимки бяха разпространени из цяла България, а роднините нямат връзка с нея от 2 март тази година.

Снимка: МВР-Сливен
Снимка: МВР-Сливен