Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Три пъти е била намушкана 37-годишната Камелия Аярова в Ботевград снощи. Два пъти в гръдния кош и един - в шията. Това е установила експертизата, каза пред журналисти окръжният прокурор на София Наталия Николова. Смъртта е настъпила след прободени вътрешни органи, предаде БТА. 

Съпругът й Людмил се е самоубил, като е поставил пистолет в устата си и е стрелял.

В града е изпратена голяма група полиция и СОБТ, защото в МВР имало данни, че Людмил има две въздушни пушки. В апартамента, където е намерено тялото му, полицията влязла с робот.

Ексклузивни кадри от мястото на убийството на 37-годишна жена в Ботевград. На тях се вижда как мъжът потегля с личния си автомобил, а жената остава легнала на тротоара, на метри от шивашкото ателие, в което работела. Скандалът между жената и мъжа обаче най-вероятно е започнал, още докато тя е била на работа.

Людмил и Камелия се оженили през 2005 г. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9. През последния месец няма информация в семейството да е имало домашно насилие. Преди години Людмил имал криминална регистрация за хулиганство.

От 2015 година досега няма нито един сигнал за нещо нередно в семейството. Разследвашите имат данни, че Камелия имала намерение да се разведат.

В Харманли на 15 март е била убита 53-годишна жена. Заловени са двама младежи на 18 и 22 години. Жената е намерена в градинка. Била употребила алкохол. След опит за сексуален контакт последвало убийството. Младежите са обвинени за убийство по особено жесток и мъчителен начин, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Прокурорите Румяна Арнаудова и Наталия Николова (отляво надясно) СНИМКА: Десислава Кулелиева
Прокурорите Румяна Арнаудова и Наталия Николова (отляво надясно) СНИМКА: Десислава Кулелиева