Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мариела Нордел. Кадър Би Ти Ви
Мариела Нордел. Кадър Би Ти Ви

Познатата от тв екрана готвачка Мариела Нордел обяви пред Би Ти Ви, че се познава лично с Ружа Игнатова, която бе обвинена в САЩ в създаването на финансова пирамида за милиарди и е в неизвестност от 2017 г. 

Двамата с брат й Константин Игнатов основават през 2014 г. криптовалутата „OneCoin”. До края на 2016-а компанията събира от инвеститори близо 3,5 милиарда евро.

Двете се срещат на коктейл през 2014 г. в София. В предаването „Тази неделя” тя разказа, че не е близка приятелка с нея, но са добри познати.

„Според мен тя беше обран човек, не парадираше никога с пари. Не можех да предположа, че е на такова ниво. Виждах, че има успешен бизнес и голяма популярност, но не съм предполагала, че разполага с такива средства”, разказа Нордел.

По думите й след случилото се са започнали да й лепят всякакви етикети: „Доста дирижиран черен пиар се изсипа за нея напоследък“, добави Нордел. „Тя направи една гениална концепция да обедини 3 в 1 мултимаректинг левел с криптовалута и един вид игра, като хазарт“, посочи още тя.

По думите на риалити звездата, тя не е знаела за присъдата на Игнатова от 2012 година. „Никога не сме правили бизнес заедно. Аз съм я питала като експерт за съвет. Тя беше много наясно, беше много напред с материала и в маркетинга и във финансиране“, коментира Нордел.

За последно я вижда през 2016 г. След това обаче не е успяла да се свърже с нея.

„Тя ме покани на кръщенето на дъщеря си. Обаче аз не можах да дойда в България. След това вече си изгубихме връзките. Много ми липсва“, заяви тя.