Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Поредно сърцераздирателно обяснение в любов направи в съдебната зала Миглена Каканашева-Мегз към любимия й, който е задържан. Бизнесменът Румен Рончев е в ареста от началото на януари, обвинен в обсебване и кражба на автомобил. Това бил джипът на Мегз за 98 000 лева, който през септември м.г. е обявен за откраднат с цел застрахователна измама. Возилото обаче е открито при братовчед й, а Рончев бил замесен в престъплението.

Бизнесменът обжалва за пореден път задържането си и искаше по-лека мярка. Любимата му, която на предишното заседание припадна, защото Рончев не й обърна внимание, този път обмени няколко приказки с него. Това стана пред погледа на съпругата му. Рончев също не подмина появата на Мегз, облечена отгоре до долу в бяло, дори се зарадва. Успяха да си разменят и влюбени погледи.

"Обичам те повече от всичко, любов!", не се сдържа Мегз, когато съдебната охрана отвеждаше с белезници Рончев от залата. Този път тя не припадна. Прокуратурата настоя той да остане в ареста и съдът уважи искането. Според магистратите има опасност той да извърши друго престъпление. Определението подлежи на обжалване на 28-и февруари, когато отново се очаква Каканашева да отправи обяснения в любов.

Съдебната охрана извежда Румен Рончев, а Мегз му каза, че го обича. Снимки: 24 часа
Съдебната охрана извежда Румен Рончев, а Мегз му каза, че го обича. Снимки: 24 часа

Преди това тя обяви, че когато любимият и излезе на свобода, публично ще разкрият истината за отношенията им. 

Всеки път с появата си на мерките на Румен Рончев в съда заседанията се превръщат в сапунки от рода на "Дързост и красота", коментират служители. 

Мегз се появи цялата в бяло.
Мегз се появи цялата в бяло.