Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наркобосът Ел Чапо отива в затвор доживот, виновен е по всички обвинения. Правел секс с млади момичета, вярвайки, че това му дава сила

Съдът в Ню Йорк намери мексиканският наркобос Хоакин Гусман – Ел Чапо за виновен по всичките 10 обвинения срещу него, пише “Bg-voice”. Ел Чапо е обвинен в това, че от 1989 до 2014 г. е ръководил картела „Синалоа“, изпратил в САЩ над 155 тона кокаин и огромни количества хероин, метамфетамини и марихуана на стойност 14 милиарда долара. Той не е обвинен в убийства, но според прокурорите има доказателства, че е поръчал да бъдат убити най-малко 37 души.

61-годишният Ел Чапо успява да избяга два пъти от затвора в Мексико, като втория път прави това през тунел, дълъг 1.5 км, прокопан до килията му.

Едно от обвиненията срещу него е за секс с дрогирани малолетни момичета, които наричал „витамини“, правел често мексиканският наркобос Хоакин Гузман, известен с прякора си Ел Чапо. Според документите по делото ключов сътрудник на властите съобщил, че Гузман го карал да дрогира 13-годишни момичета, след което правел секс с тях в една от бърлогите си в Мексико.