Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В глупостта си и в предвъквнето на идеи, които не са наши, но по някакъв начин се превръщат в мода ние достигнахме до два извода:

Ивод едно - либерално - розов - ние сме позор, смачканяци, които нямт собствени традиции, не са дали нищо на света, народът е прост, интелектуалците - антиевропейци, нямаме никакви успехи и сме достойни единствено и само DA OMREM F ACKI MAKI!!!

Извод две - патриотичен - ние сме потомци на великите прабългари, пием вино в черепа на Никифор, пеем "Бяла роза" на Славка Калчева за да изплашим Сорос, обичаме православните традиции, но и Путин и викаме "България на три морета", макар, че не знаем имената на повече от двама български писатели и двама български композитори.

Къде е общото между двете групи клетници ли?

Че и двете не са се запознали нито с българската култура, наука, спорт, история нито са наясно какво точно защитават или отричат.

Но, ако се съсредоточим,ще забележим, че двете групи рязко смекчават тон, когато ГЕРБ ги припознае за партньори във властта.  Едните са на власт в момента, а част от другите вече бяха, но сега ги е срам да си спомнят това време.

А вие пак се вкарвайте в техните идеи и пак повтаряйте техните мантри.

Не ми пречите особено...

*От фейсбук!