Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЛИЗНАЦИ: Проблеми

РАБОТА В първите дни на седмицата не хвърляйте вината за проблемите върху вашите колеги. Помислете къде допуснахте грешки. Причината за проблемите ви до голяма степен се крие в тях. От понеделник овладейте емоцията. Не предизвиквайте нежелателни промени само защото сте се заинатили. Могат да ви доведат до пълен провал, особено свързаните с работата ви, ако сте заети служебно. Разговорите на работното ви място могат да доведат до развитие на плановете ви във ваша полза, ако не налагате мнението си, не спорите без причина и не упреквайте колегите си, че не ви подкрепят. Очаквайте разправии, защото сте в пълно противоречие с вижданията на вашите колеги.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква внимание, ако сте настинали или сте се заразили с вирусно заболяване. Щадете белите си дробове от цигарен дим, ако сте активни пушачи. Алергии не са изключени.

ЛЮБОВ Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия.