Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Убийството на млада жена в столичния хотел „Рила” е било изключително брутално, като вероятно до него се е стигнало заради психичен проблем, отключил се в съзнанието на арестувания за престъплението след консумация на алкохол и наркотици. Това коментира в студиото на „Тази сутрин” началникът на сектор „Криминална полиция” в СДВР комисар Ангел Бадънков.

Той посочи, че задържаният за убийството сам завел полицаите до стаята, където било тялото на жертвата. Комисарят говорил с него, при което арестуваният признал, че 2-3 дни преди това е взел наркотици и е пил, а след това разказал как отнел живота на жената и какво причинил на трупа след това.

„Явно момчето като е друсало са му се отключили някакви психични проблеми. Според мен момичето не му е дало никакъв повод”, посочи Бадънков.

"Това момче, когато разговарях с него, той ми заяви, че 2-3 дни преди това се е друсал и е употребявал алкохол. Има криминални прояви, но не са тежки престъпления", каза той.

"Попитах го защо "трябваше и той отново заяви "трябваше". Удушил я е, след което с бутилка от уиски е започнал да я удря в главата и накрая, когато тя вече е била мъртва, той се е ядосал, че едното око на момичето е отворено, а другото затворено, тогава забива ножица в окото.„В годината по 1-2 такива случая има. От моя анализ, винаги това се случва преди Нова година – шесторното убийство, това, винаги в този период се случва", добави Бадънков.