Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бившият началник на КАТ в Казанлък Тодор Николов, който бе открит мъртъв с прострелна рана в слепоочието в петък в колата си, се е самоубил, облечен с полицейската си униформа, с която през деня на изчезването си - сряда, бил на работа. Това съобщи днес районният прокурор на Казанлък Таня Димитрова, която наблюдава досъдебното производство по случая. Тя добави, че освен пачки с банкноти, револвер в калъф и боеприпаси за пистолет, недалеч от трупа било открито и тефтерче, което вероятно е принадлежало на Николов. Страниците му обаче били повредени от водата в утайника, където е открито подобно на банкнотите, затова и разчитането му щяло да се забави.

Днес бе извършен повторен оглед на мястото недалеч от стената на язовир „Копринка”, където бе намерено тялото на Николов. Разследващите все още издирват 2 от мобилните телефони на полицая. Приживе той имал 3 телефона с различни номера, засега е намерен само един от тях – в купето на личния му автомобил. При огледа днес разследващите претърсиха с помощта на лодка канала, който тече наблизо и по който водата от язовира отива в Старозагорското поле, но не откриха търсените телефонни апарати.

Изпращам снимка – Разследващите обходиха с лодка канала край лобното място на Николов днес, но не откриха във водата мобилните му телефони.