Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

17-годишната Теодора Мудева мечтае да е журналистка, иска да учи право и да продължи със спортните танци

“Наистина ли на новата Мис България й няма нищо?!”, “Новата Мис България е хубава! Изключително съм изненадана!”, “Прекрасна е! Естествена бургаска нифма!”

Експертите в социалните мрежи отсъдиха - тазгодишната кралица на красотата е безупречна. Дни след като 17-годишната Теодора Мудева бе коронясана, никой така и не намери носа й за крив, гърдите й за фалшиви, а фотографите на конкурса - за преднамерено търсили перфектния ъгъл, за да уловят нейния чар.

Тази година изборът на Мис България не отприщи масово негодувание и критики каквото имаше към победителката през 2017 г. Тамара Георгиева.

По всичко личи, че Теодора обезоръжава дори най-взискателните естети, които винаги съумяват да намерят несъвършенства.

Само преди няколко месеца Мудева, която е състезателка по спортни танци, печели и конкурса “Кралица на Бургас”. Ученичката се впуска в модните среди, насърчена от своята приятелка - Вице мис България 2017 Йовита Георгиева, която остана втора след победителката Тамара Георгиева. Така Теодора се вслушва и решава да изпита тази нова емоция и ето че много бързо нейният експеримент се оказва успешен.

Хубавицата е родена в Сливен, но живее в морския град, където и учи в английската гимназия. Самата тя казва, че за нея образованието е приоритет. Любимият й писател е Оскар Уайлд и затова съветва връстниците си да прочетат неговия роман “Портретът на Дориан Грей”, за да преосмислят ценностите си.

Теодора всъщност мечтае да стане журналист и също така да учи право в България, като паралелно с това да продължи да се занимава професионално със спортни танци.

Нейната треньорка Добрина Паричкова я научила чрез танца да изразява себе си и емоциите си. Спортът като цяло пък дисциплинирал девойката, възпитал у нея отговорност и стремеж непрекъснато да си поставя нови и нови цели.

Сърцето на Мис България вече е спечелено и тя има приятел, чието име обаче не желае да оповестява публично. Мудева подчертава, че винаги се е радвала на подкрепа и обич от страна на своето семейство и близките си хора.

Красавицата признава, че не харесва изкуствените и престорени хора, а държи на искреността и индивидуалността на всеки човек.

Миската също така обяснява, че към момента иска да използва титлата си, за да постигне нещо пълноценно и значимо, както и да бъде отличен пример за подражание на младите.

Теодора Мудева ще представи страната ни на международния конкурс “Мис Планета”, който ще се проведе в Тайланд.