Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След 21-годишен брак актьорът се разделя със съпругата си Грейс

Популярният американски актьор Робърт де Ниро реши да се раздели със съпругата си Грейс Хайтауър след 21-годишен брак.

Според близки на семейството

синът им Елиът,

който е аутист,

стои в основата на развода на двойката.

Двамата не са обявили развода публично, но според запознати от известно време те вече не живеят заедно и ще съобщят за прекратяването на отношенията си в близките седмици.

Въпреки това слуховете за раздялата на актьора със съпругата му се потвърждават и от факта, че миналия понеделник Де Ниро се появи на светско събитие без Грейс, която е бивша стюардеса.

Холивудската звезда и съпругата му имат 21 години брак, но и

един развод зад гърба си

Двамата имат две деца - Елиът и Хелън. Робърт де Ниро е баща и на извънбрачни близнаци от връзката си с модела Туки Смит - Джулиан Хенри и Арън Кендрик.

Всъщност носителят на две награди "Оскар"

подава документи

за развод още през 1999 г

По време на съдебната битка за попечителство над Елиът обаче разводът е спрян. Робърт и Грейс подновиха брачните си клетви през 2004 г. пред подбрана звездна публика, част от която бяха Мартин Скорсезе, Мерил Стрийп, Бен Стилър и др.

Робърт де Ниро е един от най-уважаваните актьори в САЩ. Той винаги се е старал да държи личния си живот извън светлината на прожекторите.

Робърт де Ниро е роден на 17 август 1943 г. в Ню Йорк. Едни от най-емблематичните му роли са във филмите: “Шофьор на такси”,

“Кръстникът”,

“Разяреният бик”, “Жега”, “Мъже на честта”, “Анализирай това”.