Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Обиски и арести са извършени при операция срещу наркоразпространението в Сливенско, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Сливен.

На 21 ноември полицаи от областната дирекция и районните управление на Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица са извършили едновременни проверки на обекти, адреси и по главните и общински пътища на областта. Иззети са различни количества марихуана, разпределени в дози и предназначени за разпространение.

Извършено е претърсване в частен имот в село Кортен, откъдето е суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. По същото време са извършени процесуално-следствени действия в дома на 29-годишния А.С. в местността "Дюлева река" край Сливен. Открити са 34 броя станиолови топчета, съдържащи кафява суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. При действия на полицейските служители в сливенския квартал "Дружба" е установен криминално проявения А.А. на 49 години от град Сливен.

В него е намерен плик, съдържащ марихуана. В хода на акцията от служители на Зонално жандармерийско управление-Бургас в град Нова Загора е установен водач на МПС, употребил наркотични вещества. На път I-7, преди село Мокрен, екип на РУ-Котел е хванал водач с алкохол 2,47 промила. Двамата са задържани. Срещу тях са започнати бързи производства.