Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Питайте НСО", лаконична бе първата дама. От службата за охрана са назначили проверка. От пътна полиция: "Няма инцидент, има спор"

КАТ и НСО са влезли в пререкание край мерцедеса на Десислава Радева в столицата. Така високопоставен източник от пътната полиция лаконично коментира клип, заснет от Богдан Асенов и публикуван в профила му във фейсбук, който бе качен в сайта ПИК. 

Столичанинът, чийто глас се чува зад кадър твърди, че по обяд е станал свидетел на любопитната случка, която най-вероятно се развива на бул. "Фритьоф Нансен" в столицата. Според него служителят на пътна полиция е спрял бронирания мерцедес, тъй като колата се е движела в насрещното движение.

Богдан Асенов не е заснел нарушението, а спора между катаджията, шофьора на мерцдеса и охранителка от НСО. Според мъжа от разговорите ставало ясно, че те са от ескорта на Радева. В социалните мрежи тече дебат дали съпругата на Румен Радев е била в автомобила. Според експерт по сигурността присъствието на служителка от НСО потвърждава, че Десислава Радева е зад тъмните стъкла на черния автомобил. От видеото, заснето от Богдан Асенов, се вижда, че спорът е сериозен и емоционален. Между полицая и офицерката от НСО очевидно има дебат кой колко години работи в системата. Жената споменава цифрата 18 години. Репортери на "24 часа" потвърждават, че брюнетката е един от най-опитните кадри на НСО. Тя е част от екипа, който охранява Десислава Радева, а преди това е отговаряла за сигурността на Зорка Първанова.

Кадър от видеото, на който се вижда спорът между офицерката от НСО и катаджията
Кадър от видеото, на който се вижда спорът между офицерката от НСО и катаджията

"24 часа" зададе въпроса имало ли е такъв инцидент на Пътна полиция, НСО и първата дама. "Обърнете се към НСО", лаконична беше самата Десислава Радева.

" Има такава случка, назначили сме проверка", казаха от НСО и добавиха, че не могат да коментират кой се е возил в колата, а само потвърждават, че е бил техен автомобил.

"Няма инцидент, имало е пререкания между наши служители и служители на НСО", потвърдиха от пътна полиция. Те казаха още, че до съставяне на акт не се е стигнало.