Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър: Youtube/ Fondation 30 Millions d'Amis
Кадър: Youtube/ Fondation 30 Millions d'Amis

Парижки полицаи откриха при рутинна проверка двумесечно лъвче на име Путин на седалката на луксозен автомобил марка "Ламборгини", предаде Асошиейтед прес.

Проверката била извършена на известния парижки булевард "Шан-з-Елизе". Истинското име на малкия хищник било Путин, но на галено му викали Даду. Лъвчето било предадено на грижите на парижка агенция за защита на животните.

Въпросната организация, "30 милиона приятели", е дала под съд водача на луксозното спортно возило, взето под наем. А самият водач на МПС-то е бил арестуван от полицията, предаде БТА. 

Лъвчето Путин е третото поред, взето под закрила от "30 милиона приятели" за изтеклия месец и шестото за годината. Организацията излезе с апел да бъде спрян незаконният трафик на диви животни във Франция.

Мъничето е в добро състояние, въпреки че според ветеринарния преглед се оказало омаломощено. Липсва част от опашката му и има проблем с една от задните лапички. Лъвчето е поставено под карантина в голям парк за диви животни източно от Париж и ще се присъедини към другите две малки, за които се грижи агенцията "30 милиона приятелr".