Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка Архив
Снимка Архив

Полицията разследва сигнал за грабеж, извършен в магазин в русенското село Николово. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град, цитирани от БТА.

Сигналът е подаден около 20,15 часа вчера от служителка на магазин в селото. Жената обяснила, че в търговския обект влезли двама маскирани мъже, облечени в тъмни дрехи. Единият имал в ръката си пистолет и с него ударил по главата колегата й, който паднал на земята. След това се обърнал към нея и поискал да му даде всички пари. Магазинерката обяснила, че не може да отвори касата. Тогава двамата мъже грабнали няколко неразпечатани стека с цигари и лотарийни билети, поставили ги в чанта и избягали от магазина.

Полицията предприела незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителите, както и всички необходими процесуално-следствени действия за документиране на случая. Изяснено е, че от магазина липсват общо шест стека цигари и 100 лотарийни билета. Стойността на щетите се уточняват.

Удареният служител от търговския обект бил отведен в Университетската болница "Канев" в Русе. След преглед и оказана медицинска помощ е освободен с контузна рана на лявата вежда.

Разследването по случая продължава. Двамата извършители се издирват.