Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

31-годишен мъж е задържан за закана и нанесена телесна повреда на длъжностно лице. В ранните часове в събота в РУ-Хасково диспечер на частна охранителна фирма подал сигнал, че от заведение в областния град е задействан паник-бутон с искане за съдействие, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място са изпратени два автопатрула. Те установили в обекта мъж, който не желае да си тръгне. Той отказал да представи документите си за самоличност, поставени са му белезници, качен е в патрулния автомобил, но вътре започнал да крещи и да удря главата си в задния прозорец на колата, заплашвайки полицаите със саморазправа. Един от тях опитал да го успокои и да спре самонараняванията, но буйстващия мъж успял да то захапе за рамото. В полицейското управление е установена самоличността му - 31-годишен от с.Криво поле, познат на полицията.

След задържането му в срок от 24 часа по образуваното бързо производство по чл. по чл.131, ал.2 и чл.144, ал.2 във вр. с ал.1 от НК, с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа.