Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кола се заби в мол в центъра на Мелбърн СНИМКИ: Ройтерс
Кола се заби в мол в центъра на Мелбърн СНИМКИ: Ройтерс

Автомобил се заби в сградата на търговски център в австралийския град Мелбърн. Полиция и екипи на аварийните служби са отцепили района, информира днес националната медийна корпорация Ей Би Си, цитирана от ТАСС.

В центъра на мелбърнския бизнес квартал, край сградата на мола, движението на транспорта е спряно, районът е отцепен. Полицията на щат Виктория разследва инцидента.

Противопожарната служба съобщи, че огънят, пламнал на местопроизшествието, е бил ликвидиран за 10 минути. Градските власти засега не коментират станалото. Няма данни за пострадали, предава БТА.

Междувременно в. "Острелиън" съобщи, че според очевидци злосторник нападнал с нож полицаи в центъра на града. Изданието не добавя подробности, посочва ТАСС.

Местни медии разпространиха кадри, показващи висок мъж, който се опитва да намушка полицейски служители, а после пада на земята, предаде Франс прес.

Нападателят е бил прострелян от полицаи, арестуван и откаран в болница в критично състояние заедно с трима от ранените, уточнява ДПА.