Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Последното издание на "Тренди", излъчено на 4 ноември, се подрежда на четвърто място по рейтинг от всички предавания на БНТ 1 за денонощието. По-гледани от него са централната новинарска емисия, документалният филм "В кадър" и сутрешните новини от 8,30 часа, показва данни на ГАРБ.

Според изследването на пийпълметричната компания предаването, което се подготвя от младите репортери на вестник "24 часа", има много силна подкрепа от младата публика. То е най-гледано във възрастовата група между 18 и 35 години, за която е и замислено като концепция.

Излъченото в неделя предаване е петото поред от старта му в края на септември. В последното "Тренди" разказахме историята на незрящия Цветан, който сбъдна мечтата си да се гмурне в морето, с помощта на водолазния инструктор Пламен Вукадинов.

Специален репортаж ни пренесе и в поделение в района на Плевен, където млади хора доброволно влизат в казармата. В рубриката "Тренд" разказахме кои социални мрежи в момента са на върха, както и манията мъртви рок звезди да се "съживяват" като холограми. Асен и Лаура пък ни отведоха на пътешествие в Мачу Пикчу.