Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пада на повреден ескалатор, влачи я такси, сама решава да оперира лявото си око

Легендата на българския театър Стоянка Мутафова отново претърпя нелеп битов инцидент. По тази причина “стихийното бедствие” няма да се появява в близките няколко месеца на сцена.

Тя самата също като почитателите си е много разочарована и явно е дошло времето да се кротне, сподели Мутафова във фейсбук и допълни: “С огромно неудобство и извинение съобщавам, че поради нелеп инцидент, който отново

ме изкара извън релси

здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви, по настояване на личния ми лекар. Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание! Аз съм също много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години!”

Звездата може да се “похвали” и с други подобни инциденти, които са я вкарвали в така нетърпимите за нея здравни заведения.

През март 2017 г. 96-годишната грандама бе приета в болница след битов инцидент в нейния дом. Актрисата пада лошо в антрето си, след което е откарана спешно в "Токуда", но часове по-късно уверява всички, че е добре и няма да отмени нито едно свое представление. Със същия плам Мутафова бързо влезе в роля и след като падна на повреден ескалатор в мол през лятото на 2016 г.

При този инцидент нейната дъщеря Мария Грубешлиева-Муки, която е била с нея, се отървава само със синини, но майка й

получава сериозна

рана на крака,

която отново я среща с лекарите.

"Боли ме. Лежа. Имам и насинени ребра. Но нали ме знаете - ще оцелея. Макар че си помислих: "Е, това е краят, ще ни смели", обясни тогава Стоянка.

Инцидентът налага да шият и бинтоват крака й, който освен всичко е контузен неотдавна при несполучливо слизане от такси.

Броени дни трябват на несломимата звезда след инцидента в мола, за да си стъпи на краката и триумфално да влезе в любимия си образ на Госпожа Стихийно бедствие в едноименната комедия.

След

падането от таксито

на любимата актриса отново й се налага да отиде в болница, където й е поставена ваксина против тетанус и е назначено антибиотично лечение.

Още в началото на 2016 г. - през март, пък Мутафова доброволно реши да оперира лявото си око, след като вече е преминала интервенция на дясното в края на 2015 г.

Седмица след почивката в болничното заведение Госпожа Стихийно бедствие скача обратно на сцената. "Не съм толкова неразумна! Лекарят ми даде разрешение", оправдава се актрисата. По всичко личи, че нищо не може да я отдалечи за дълго от аплодисментите.