Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Специалисти твърдят, че профилактичното прилагане на Ехинацея може да намали риска от ринит с 58%, а нейното прилагане по време на заболяване намалява два пъти продължителността му.

Американски фармацевти заявяват, че Ехинацеята не само повишава имунитета, но и в съчетание с витамин С е способна да намали риска от заболяване от хрема с 86%. Освен това е известно, че растението действа положително при кашлица и главоболие.

Ехинацея влияе благоприятно и върху трудно лечими със съвременните конвенционални средства хронични бронхити, синузити и много други вирусни заболявания.

Днешната медицина признава Ехинацея за мощен имуностимулатор и ефективно средство срещу вирусни и бактериални заболявания. Екстракти от Ехинацея оказват противовъзпалително и епителотонично – регенеративно действие, като ускоряват зарастването на рани, изгаряния и други кожни увреждания. Това се обяснява с факта, че се потиска ензимът хиалуронидаза. Ехинацеята подкрепя структурата и интегритета на съединителната тъкан и стимулира фибробластите.

В този сезон познавачите без съмнение ще ви препоръчат природните мощни имуностимулатори от фамилия Имунобор на фирма Борола. Един от тях - Имунобор Ехинацея е мощен високопречистен стандартизиран екстракт от цвят на Ехинацея. Той е предназначен именно за остри дихателни инфекции. От векове Ехинацеята е най-популярното лечебно растение срещу простуда, грип, различни дихателни инфекции. Незаменима е при кашлица, възпалено гърло, главоболие.

Огромно предимство и на продуктите от фамилия Имунобор е, че се предлагат в иновативни VGcaps – 100% растителни капсули. Те гарантират бързо и цялостно усвояване на съставките. Хипоалергични са, без глутен, примеси и консерванти! Без съставки от животински произход! Подходящи за вегетарианци!

Имунобор Eхинацея

Мощен имуностимулатор за дихателната система

Имунобор Ехинацея е мощен имуностимулатор за дихателната система. Всяка капсула съдържа 250 мг високопречистен екстракт от Ехинацея (Echinacea purpurea extract).

Имунобор Ехинацея 250 е предназначен за подпомагане функцията на имунната система. Действа благоприятно върху функцията на дихателната система при остри и хронични заболявания – настинка, грип, бронхит, синузити и др. Използва се при склонност към чести бактериални, вирусни и гъбични инфекции като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Имунобор Ехинацея 250 засилва активността на имунната система. Предпазва организма от бактериални, вирусни и други инфекции. Стимулира производството на имунни тела. Повишава локалната имунна защита на лигавиците, специално на бронхиалната лигавица.

Имунобор Ехинацея 250 се дозира при възрастни – по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно след хранене. При деца над 1 г. – по 1 растителна капсула до 2 пъти дневно след хранене.

Имунобор Ехинацея 250 е 100% естествен продукт. Не предизвиква нежелани ефекти. Съдържа най-високо количество Ехинацея. Активната съставка е във високотехнологични растителни капсули – 100% натурални, безопасни при продължителна употреба и подходящи и за вегетарианци.

Научете повече на www.imunobor.com и www.imunitet.bg – Всичко за имунитета на едно място.

Имунобор е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. "Цар Симеон" 52; тел.: 02/ 983 62 03; www.borola.соm; e-mail: office@borola.соm. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg.